GroenLinks Rijswijk organiseert oefenwandeling door Westland.

Iedereen is welkom!

 

Oefenwandeling – Nacht van de Vluchteling

12 mei 2019  09:30 uur

Oefenwandeling – Nacht van de Vluchteling
Op 12 mei lopen we een route van 25km langs de boeren in het Westland ter voorbereiding op de Nacht van de Vluchteling. Hier maak je kennis met de tuinbouwsector en de kuststrook. Lijkt het je leuk om mee te lopen? Dan ben je van harte welkom om 09.30 uur te verzamelen bij café De Bonte Haas. Je hoeft zelf niet mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling, zolang het je maar leuk lijkt om Rijswijk te verkennen met een groep leuke en gezellige mensen.

Waarom?
In één keer 40 kilometer wandelen tijdens de Nacht van de Vluchteling kan een hele uitdaging zijn. Om ons hierop voor te bereiden hebben we vijf trainingswandelingen georganiseerd, waarvan dit de vierde wandeling is. Omdat we het leuk vinden om met zoveel mogelijk mensen te wandelen, nodigen we iedereen uit om mee te lopen. Je hoeft daarvoor dus niet mee te doen aan de Nacht van de Vluchteling en je hoeft ook niet lid te zijn van GroenLinks. Iedereen is welkom! 

Wie? Wat? Waar?
Onderweg op de tocht kan je een bakje verse aardbeien trekken uit de enige echte Westlandse aardbeien-automaat. Bij Ter Heijde is er de mogelijkheid om de zandmotor in werking te zien. Die vormt daar nieuw strand en duin, dat ons tegen zeespiegelstijging beschermt en extra ruimte voor natuur en recreatie biedt.

Het is ook mogelijk om een kleinere afstand te lopen door bij Naaldwijk (10km) of Monster (15km) de bus terug naar Rijswijk te nemen.

Datum: 12 mei

Tijd: 09.30 – 15.30 uur
Beginpunt: café De Bonte Haas
Eindpunt: de Uithof

Lunchpunt: the Coast Beach House

Het belooft een mooie wandeling te worden, dus we zien je graag op 12 mei! Om er zeker van te zijn dat we niet zonder jou vertrekken willen we je vragen om je hieronder aan te melden.

Meld je aan door een mail te sturen naar rijswijk@groenlinks.nl met daarin je naam, e-mail en telefoonnummer

Locatie

Beginpunt: café de Bonte Haas, Dorpskade 79, Wateringen