Nieuws

Formatieperikelen

De fractie

Formatieperikelen

In de vorige Nieuwsbrief heb ik aangegeven dat de verkenners hun eindrapport hebben gepresenteerd en dat hierover in een extra raadsvergadering gedebatteerd kon worden.In deze raadsvergadering; die op 9 april plaatsvond, werden twee informateurs bekend gemaakt. Oud CDA fractievoorzitter Martin Buitelaar en John Witkamp ( LPF) gaan proberen de door de verkenners genoemde  “knetterrechtse” coalitie van CDA ,LPF, VVD en CU/SGP te realiseren.

Lees verder

Want wat zijn we allemaal ‘groen’!

Want wat zijn we allemaal ‘groen’!

Groen. Groen, groen, groen. Elke Westlandse politieke partij lijkt er haar mond vol van te hebben. In campagnetijd dan wel te verstaan. Het lijkt wel alsof iedereen een groenere leefomgeving in Westland als één van de hoogste prioriteiten ziet. En dat is goed nieuws natuurlijk... als dat echt zo zou zijn. 

Lees verder

Schriftelijke vragen

Schriftelijke vragen in het kader van artikel 42 van het Reglement van Orde voor de vergaderingen en andere werkzaamheden van de gemeenteraad gesteld op  13 maart 2018

Onze fractie kreeg het bericht dat de dierenpolitie  in Westland niet meer actief is.
GroenLinks Westland vindt de aanpak tegen dierenmishandeling en dierenverwaarlozing belangrijk. Handhaving tegen mishandelaars is van groot belang.

Lees verder

Wonen in het Westland: een ongrijpbare droom voor onze jongeren?

Wonen in Westland: een ongrijpbare droom voor onze jongeren?
Tuurlijk niet: een politieke keuze. 

Wat is er toch aan de hand op de Westlandse woningmarkt? Waarom verrijzen overal nieuwbouwwijken, en hebben we het tóch nog steeds over woonproblemen voor onze Westlandse jongeren? Welnu, hou je vast: dat hebben we te danken aan onze Westlandse politiek. 

Lees verder

Pagina's