GroenLinks Westland in actie tijdens NLdoet
De tuin van Woerdblok Careyn ligt er weer groen en beschut bij!

 

PERSBERICHT

NAALDWIJK, 10 maart 2018

GroenLinks Westland in actie tijdens NLdoet
De tuin van Woerdblok Careyn ligt er weer groen en beschut bij!

Op vrijdag 8 en zaterdag 10 maart was NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. GroenLinks Westland kwam in actie voor een groener Westland. Ulbe, Ilona, Frans en Kristien staken de handen uit de mouwen bij Woerdblok (Careyn), om de bewoners een groene en beschutte tuin te bezorgen.

In slechts vier uurtjes stampten de vier GroenLinksers samen met vrijwilligers van Dirk van den Broek een pergola en een schutting uit de grond. Bovendien werd de tuin voorzien van nieuwe, verse aarde, werden er boompjes geplant en werden de tuinbakken opnieuw ingericht. Een mooi, snel resultaat van maar een paar uurtjes werk, maar van wezenlijk belang voor de bewoners.

Ulbe: "In een tijd van praten, praten, praten is het heerlijk om de handen uit de mouwen te steken en direct resultaat van je werk te zien. Met een grote impact: de bewoners kunnen van de zomer heerlijk buiten zitten, samen met de kinderen van de Kwest-locatie bij de buren." Ilona vult aan: "Campagnetijd betekent dat we heel veel praten. Natuurlijk doen we dat ook met veel passie en inzet, maar 'niet praten maar poetsen' past toch wel heel goed bij ons. We kunnen niet wachten om hier na 21 maart alle focus op te leggen."

De komende week voert GroenLinks nog uitgebreid campagne, o.a. op de markten in Wateringen, De Lier, Monster, Naaldwijk en 's-Gravenzande.

 

EINDE PERSBERICHT